Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Brian West klipt ned bakfra

Se den hasardiøse taklingen

Under mandagens rekruttkamp mistet en Gjøvik/Lyn-spiller hodet. Det endte med overfall og nedklipping av vår skjøre spissyndling bakfra. Publikum rev seg i håret og flere frustrerte spillere stormet til. Vi har bilder av den grusomme taklingen.
Tekst av Øystein Holt, Foto: Jørgen Grytøyr
Lagt ut: 20. April 2007 - 01:09
Se bildeserien over i større oppløsning:
www.ffksupporter.net/bildermanuelt/west_blir_overfalt_1280.jpg

Brian West er endelig tilbake etter å ha fått store deler av de to foregående sesongene spolert grunnet skader. Gleden var derfor stor da Brian West entret banen mot Lyn, og comebacket endelig var et faktum. Amerikaneren satte umiddelbart fart på angrepet, og markerte seg med scoring etter snaue fem minutter.

Under årets første rekruttkamp ville bekymringene ingen enda ta. Publikum stønnet og flere spillere kom stormende til, reaksjonene lot ikke vente på seg: Hvorfor i alle dager takle som en idiot når man ligger under 6-1 og det gjenstår snaue ti minutter av kampen?

Vi trenger neppe å fortelle at det var lite populært blant publikum å se en småhaltende amerikaner fullføre de siste ti minuttene. De fleste ønsket å se ham forlate banen, risikoen var rett og slett ikke verdt det.

Problemfylt FFK-karriere

I 2004 gjennomførte Brian West en fantastisk sesong. 18 kamper var nok for å bli årets spiller her på ffksupporter.net, og på VG-børsen kapret han en 3. plass.

Siden den gang har amerikaneren slitt med en rekke skader. Store deler av 2005 ble spolert grunnet strekkskader i både lyske og lår, og etter hvert begynte også kneet å krangle. Et enkelt inngrep skulle gjennomføres, men det viste seg å være alt annet enn enkelt. Til slutt ble det fire operasjoner på fem-seks måneder.

Før sesongen 2006 var Brian West på vei tilbake, og rusten sesongstart til tross, scoringsformen kom snikende. Dessverre måtte West forlate banen etter å ha scoret mot Viking 23. juli. Brian gikk opp i en hodeduell, landet feil, og ødela akillesen.

Bare to dager senere – 25. juli – ble det operasjon. Skaden var alvorlig, det dreide seg om en såkalt totalruptur. Restitusjonstiden ble lang, og West måtte belage seg på minst seks måneder på sidelinjen.

I januar 2007 begynte man å se lyset i tunnelen. Amerikaneren måtte gjennomføre en mindre operasjon for å renske opp rundt menisken etter tidligere kneoperasjoner. Inngrepet ble ikke beskrevet som et tilbakesteg, og West ble bare satt ut av spill i to uker.

Fra den dagen og til comebacket mot FC Lyn Oslo, hvor Brian West la på til 3-1 etter å ha entret banen i det 83. minutt, har det gått fremover for amerikaneren.

Med denne skadehistorikken er det ikke vanskelig å forstå at publikum fryktet det verste.

ffksupporter.net ønsker Brian West en velfortjent, god sesong uten idiottaklinger og skadeopphold.

Bilder av overfallet






Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340