Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Vil til en større liga

Shaaban priser seg selv til 4-8 millioner

Rami Shaaban forteller i et intervju med Aftonbladet at han gjerne vil til utlandet igjen, til tross for at han trives kjempebra i Fredrikstad. For å oppfylle drømmen om spill i en bedre liga spekulerer hovedpersonen selv i en prislapp på mellom fire og åtte millioner.
Tekst av Stein Andre Sæther
Lagt ut: 13. January 2007 - 22:19

Rami Shaaban, som kom til FFK før sesongen i fjor, trives altså godt i klubben, men vil gjerne spille i en større liga enn Tippeligaen, mest for å beholde plassen på landslaget. Hovedkonkurrenten, Andreas Isaksson i Manchester City, sliter benken for tiden, og det kan åpne for flere landskamper for Rami når Sverige skal ut i viktige EM-kvalifiseringskamper til våren.

Mye kan forandre seg, og skulle Isaksson få fornyet tillit i Manchester City er det liten tvil om hvem Sveriges landslagstrener Lars Lagerbäck velger å satse på. Sjansene for å ta opp kampen med Isaksson med tillit i City vil trolig øke betraktelig om også Shaaban spiller i en større europeisk liga.

Rami selv, som har to år igjen av kontrakten, anslår at prislappen vil ligge på mellom fire og åtte millioner, noe som skulle være en overkommelig pris for de fleste klubbene i de største ligaene. Jag kan inte göra mer än att prestera och det gick ju bra under hösten. Det jag inte kan påverka, kan jag heller inte ligga sömnlös över, forteller Rami videre til den svenske avisen.

2006 ble en solid opptur Rami Shaaban. Fra å være uten klubb til å få fast spilletid i Fredrikstad, VM-debut for Sverige, norsk cupgull og til slutt bli kåret til årets keeper i Sverige. Alt dette krydret med at han utover høsten fikk en stadig mer sentral rolle på landslaget. Han er for øvrig med Sveriges landslag til Sør-Amerika hvor han mest sannsynlig er med i startoppstillingen når de møter Venezuela i morgen, hvor også to matcher mot Ecuador venter de neste dagene.

 

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f