Husk meg
Brukernavn
Passord

Fredrikstads keepertalent er het i England

Lasse Staw jaktes av Aston Villa

Søndag blir en stor dag for Lasse Staw. I stedet for hjemreise til Norge tar han turen til Birmingham for prøvespill i Aston Villa. ffksupporter.net vet at klubben har mottatt et brev som tilsier at Staw allerede kunne ha vært på plass i England, men FFK ønsket å la unggutten fullføre turneringen i Hamburg. – Ja, det stemmer det. Aston Villa har invitert meg over på prøvespill, bekrefter Lasse Staw til ffksupporter.net. Også Tottenham skal ha vist interesse for Fredrikstads stortalent.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 11. January 2007 - 23:34
Har du et bilde av Lasse Staw? Send oss en mail!

- Jeg har visst om dette i et par uker, men jeg visste ikke nøyaktig hvilken dato. Aston Villa har ikke vært frempå slik tidligere, men de har fulgt meg over tid og snakket med agenten min, sier Lasse Staw.

- Vi spilte EM-kvalik for 2-3 år siden og da var en av talentspeiderne til Aston Villa på plass og fulgte oss. De sier at de har sett og hørt en del om meg, så interessen er der. Det blir selvfølgelig utrolig spennende å se hva som skjer, fortsetter Staw.

- De ønsker å se hvordan jeg er som person, hvordan jeg fungerer i England og selvfølgelig også se hvordan jeg trener. Mye blir avgjort i løpet av de fem dagene jeg er der nede. Hører jeg ikke noe mer etter det, så sier det seg selv at de ikke ønsker å satse på meg, men det blir likevel artig å se hvordan en klubb drives i England, sier Lasse Staw til ffksupporter.net.

ffksupporter.net kjenner til at flere engelske klubber skal ha vist interesse for Staw:

- Jeg har hørt rykter, men hvor aktuelt det er, vet jeg ikke. Det er ikke noe jeg går rundt og tenker på, men det stemmer at dreier seg om et par klubber til i England, sier Lasse Staw.

Men ffksupporter.net vet at Tottenham skal være en av de ivrigste klubbene, og etter litt betenkningstid letter Staw på sløret:

- Ja, Tottenham har fulgt meg. De har hatt folk som sett meg i kamp og vært i kontakt med agenten min, avslører Lasse Staw ovenfor ffksupporter.net.

Etter å ha blitt restituert fra sin skulderskade satset Lasse Staw alt for å komme tilbake i storform. Dessverre medførte dette en ny skade. Musklene helt øverst på begge lårene under bekkenet ble overbelastet og slo seg vrang. Dermed måtte Staw igjen bruke tid på sidelinja. Like før julecupen ble han frismeldt, og nå håper han på en lang og god treningsvinter.

- Jeg er i full trening, men merker jo at jeg er litt rusten, kommenterer Lasse Staw.

Fredrikstad har gitt Lasse Staw et nytt kontraktforslag, men keepertalentet er i tvil om han ønsker å fortsette karrieren i Fredrikstad:

- Vi har snakket om det og jeg har fått et kontraktforsalg fra klubben. Det å låse seg for tre-fire år kan være mye i den alderen jeg er nå, så jeg ønsker å holde døra litt åpen. Dersom Fredrikstad går inn for å hente enda en god keeper, så må jeg vurdere fremtiden min nøye, sier Lasse Staw til ffksupporter.net.

Klubben valgte jo å satse på deg som 2.-keeper, det må vel ses på som en tillitserklæring?

- Ja, det er det, men samtidig så er det vanskelig å få spille når Rami er her. Han er tross alt svensk landslagskeeper, så jeg skjønner godt at klubben sier at Rami er førstekeeper og dersom han blir her i 3-4 år til, da er jeg brått ikke så ung lenger.

- I alderen jeg er i nå, så er det utrolig viktig med mye kamptrening. Kanskje ikke i Tippeligaen, men for eksempel i 1. divisjon. Vi har ikke diskutert utleie i år, men det har vært diskutert tidligere. Nå er det jo en konkurransesituasjon mellom Rami og meg, så utleie er nok ikke aktuelt per i dag, avslutter Lasse Staw og legger ikke skjul på at han gleder seg.

PS! Verken Aston Villa eller Tottenham er favorittklubben til Lasse Staw i England; Det er Manchester United.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

17/02/2024 15:30 | 3147bc24