Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Umbro ny utstyrsleverandør

Dette er de nye draktene!

Det har lenge vært kjent at Fredrikstad har valgt å skifte ut Puma til fordel for Umbro. Partene har signert en 5-årig samarbeidsavtale som innebærer at Umbro gjennom Scan Trade AS skal levere alt fotball- og supporterutstyr til klubben. Avtalen har en totalverdi på over 20 millioner kroner i perioden, avhengig av resultatene som oppnås.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 15. December 2006 - 03:12
Umbro har sluppet utstyrskatalogen for 2007, og der står følgende: ”I år introduserer vi nok en ny klubbserie. Navnet er Speciali, og verken navnet, kvaliteten eller designet bør skremme noen. (...) Fredrikstad Fotballklubb kommer til å spille i denne trøyen.”.

ffksupporter.net har lekt med bildene fra katalogen og kommet frem til et resultat som viser hvordan draktene trolig kommer til å se ut til året. Vi begynner fra venstre og går mot høyre.



Det første draktsettet er det originale fra Umbro. Vi har kun satt sammen riktige farger.

I midten har vi manipulert inn FFK-vimpelen og årets hovedsponsor. Klubben har nemlig fått et nytt tilbud fra Carneige, slik at de muligens forblir hovedsponsorer til året.

Til slutt viser vi deg hvordan drakten vil se ut dersom alle sponsorene gjennom 2006-sesongen inngår nye sponsoravtaler.

- Vi gleder oss til å starte på dette samarbeidet. Fredrikstad er aristokraten i norsk fotball, har et flott stadionanlegg under oppføring og entusiastiske supportere. Vi har stor tro på at denne avtalen vil gi Umbro et forsterket fotfeste i Fredrikstad spesielt og Østfold generelt, sier adm. dir. Terje Normann Johanssen i Scan Trade AS til umbro.no.

- Norsk toppfotball har utviklet seg enormt som produkt, ikke minst gjennom økt fokus i TV/ media, og dette gjenspeiler seg i investeringene som nå gjøres i slike partneravtaler. De salgsarenaer som Fredrikstad Fotballklubb legger opp til gjør at vi har tro på at investeringene skal svare seg, sier Terje Johanssen.    

Administrerende direktør i FFK, Morgan Andersen, ser frem mot et samarbeide med Umbro.

- Det har vært en fruktbar dialog over noe tid. Nå er vi enige om en avtale og vi i FFK er meget godt fornøyd. Umbro er en seriøs leverandør av kvalitetsprodukter og har blant annet det norske landslaget som samarbeidspartner. En femårig avtale betyr også kontinuitet i leveranser og en optimal situasjon for en klubb som må bruke ressurser til å jakte poeng, heder og ære. Da er det greit å vite at fotball- og supporterutstyret er i orden, sier Morgan Andersen.

Avtalen trer i kraft 1. desember i år, med en varighet på 5 år.

Umbro og Fredrikstad vil presentere neste års kolleksjon og den offisielle drakten ved en senere anledning

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340