Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Fredrikstadgutt forlater FFK

Simen Brenne har signert for LSK

- Brenne har allerede signert for LSK, men utover det vil jeg ikke si noe. Det dreier seg om en lang kontrakt, men detaljer får du ta med Lillestrøm eller Brenne selv, sier agent Bjarne Sognnæs til ffksupporter.net. - Simen Brenne har signert for fem år og vi er svært fornøyde med å endelig få på plass Simen, forteller LSK–manager Jan Åge Fjørtoft til ffksupporter.net. - Det er ingen hemmelighet at vi har vært interesserte i Simen så lenge jeg har vært i klubben, fortsetter han. Oppdatert: 13:09
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 12. December 2006 - 11:59
- Jeg har vært i Lillestrøm i 2.5 år, men klubben har vært interessert i Simen Brenne enda lenger. Den gangen Brenne forlenget ett år med FFK, så håpet vi å benytte sjansen, men at han signerte den gangen gjør at FFK nå mottar en høy overgangssum, forteller Fjørtoft til ffksupporter.net.

Kan du si hva den er?

- Nei, jeg kommenterer aldri slikt.

Dreier det seg som en- eller to-talls millioner?

- Jeg kommenterer som sagt aldri slikt.

Kan du si om klubbene har blitt enige om å holde overgangssummen hemmelig?


- Nei, jeg er lojal ovenfor klubbene vi forhandler med og kommenterer aldri slike detaljer.

Simen Brenne forteller til Romerikes Blad at han synes det som skjer i Åråsen-klubben om dagen ser veldig spennende ut og at det var derfor han valgte LSK framfor Fredrikstad, som var hans eneste andre alternativ.

Brenne dro rett fra ferie i Thailand til signering på Åråsen.

– Jeg er veldig fornøyd med overgangen, LSK har vist interesse for meg lenge og det talte helt klart i LSKs fordel nå, forteller han.

– Foreløpig kan jeg ikke si noe mer enn at Simen er klar for LSK. Vi mister en meget god spiller, sier administrerende direktør Morgan Andersen i en kort kommentar til fredrikstadfk.no.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340