Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

FFK MANGLER STYRING

Jubileumsverdige øyeblikk blir ikke satt pris på

Bare i år har to spillere spilt bemerkningsverdige jubileumskamper for FFK. Dette gikk upåaktet hen fra klubbens side. – Det er klart det er skuffende, forteller Pål Ándre Czwartek til ffksupporter.net. Vi har tatt saken i egne hender og informert klubben om situasjonen; Ta vare på våre helter!
Tekst av Øystein Holt, Statistikk: Tor-Arne Gjermundsen
Lagt ut: 04. November 2006 - 15:01
Relaterte saker:
- En rødhvit legende
- Stadion takker for seg - vi applauderer tilbake
- Ramberg blir i Fredrikstad

Jubilanten Pål André Czwartek - 200 kamper
Czwarteks 200. kamp spilte han mot Kongsvinger i NM 3.runde 5.juli 2006 og står i skrivende stund bokført med 216 kamper (inkl. Lyn).

Jubilanten Hans Erik Ramberg - 100 kamper
Rambergs 100. kamp spilte han mot Odd Grenland i Tippeligaen 22.oktober 2006 og står i skrivende stund bokført med 101 kamper (inkl. Lyn).

- Dette er ting man burde sette pris på, kommer det umiddelbart fra tidligere FFK-trener Bjarne Rønning.

- Vanligvis er det de samme spillerne som får all rosen, altså de som scorer mål og er spektakulære å se på, men her ligger det andre kriterier til grunn som for eksempel stabilitet. Man skal være påpasselig med begivenheter. Det blir omtrent som roser på bursdagen til kjæresten, er Rønnings kommentar til det hele.

En av årets jubilanter, Pål André Czwartek, er heller ikke imponert over klubben:

- Klubben er altfor dårlige til å sette pris på slike ting. Jeg husker at jeg spilte min 100. kamp for FFK og var skikkelig giret på å vise meg frem, men klubben hadde ikke registrert det. Det er ikke det at det er så viktig for meg med oppmerksomheten, men det er både hyggelig og morsomt å bli gjort oppmerksom på slike ting. Da gir man gjerne litt ekstra i akkurat den kampen, forteller Pål André Czwartek til ffksupporter.net.

Den andre jubilanten ser helst at man tar etter andre klubber på dette området:

- En markering er kanskje vanlig i flere andre klubber, blant annet gjorde man dette i Moss. Det er ikke så viktig for meg personlig, men selvfølgelig er slikt en artig ting å ta med seg. Kanskje blir det langt viktigere når jeg har lagt opp som spiller. Det er tross alt artig å vite hvor mange kamper man har spilt, forteller Hans Erik Ramberg, som nylig skrev under en ny treårskontrakt med klubben.

Knut Torbjørn Eggen var også forundret over situasjonen da ffksupporter.net tok kontakt på telefon, men ønsket ikke å utbrodere sine meninger.

- Kanskje det er vanlig at de blir satt pris på etter sesongen? Dette er egentlig en sak som styret skal honorere ved sportslig leder Terje Jensen, men jeg er overbevist om at klubben har folk som skriver ned hvor mange kamper man har spilt, forteller Knut Torbjørn Eggen til ffksupporter.net.

Vi vet at dette ikke er tilfelle. Markus Ringberg spilte sin kamp nummer hundre i 2005 og ble hyllet av klubben med en blomsterkvast kampen derpå. En supporter tok telefonkontakt med klubben og gjorde dem oppmerksomme på situasjonen. Resultatet ser vi altså i år: To jubilanter har ikke fått sin velfortjente hyllest.

- Dette er det vanskelig å si noe om, men der jeg kommer fra, så er det vanlig med en anerkjennelse, kommenterer Morgan Andersen til ffksupporter.net.

- Jeg har ikke kunnet prioritere dette så langt, men det er ingen unnskyldning. Jeg kan love at vi skal lage et system i framtiden, men det er bare å være ydmyk ovenfor dette og innrømme at dette er for dårlig. Jeg skal ta det videre internt, rette på det og så får vi bli proffe på dette området i fremtiden, fortsetter Andersen.

- Det er klart at spillere med lang fartstid i klubben skal bli satt pris på, avslutter Andersen og lover at han skal ta tak i disse to tilfellene med en gang.

ffksupporter.net er takknemmelig for det.

Det er nok spillerne også.

Ta vare på våre helter!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

13/04/2024 21:38 | 6784f4c3