Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Skadesituasjon i FFK

Rekker Bertelsen sesongavslutningen, og når er West tilbake?

Det er mange der ute som har store forventinger om å se Trond Erik Bertelsen på banen igjen før sesongen er over, mens andre har lurt på hvor det har blitt av Brian West. ffksupporter.net tok en telefon til FFKs manuellterapeut, Bjørn Runar Dahl, og fikk en oppdatering på skadesituasjonen i FFK.
Tekst av Øystein Holt
Lagt ut: 01. November 2006 - 16:56
- Bertelsen har trent med ball ganske lenge, men ble satt litt tilbake av den siste smellen. Noen ganger føles det verre enn det er, og da ser man an noen dager før man får det ordentlige svaret; Bertelsen er tilbake og kan nok være aktuell for årets siste kamp, forteller Bjørn Runar Dahl til ffksupporter.net.

Årets siste - mot Rosenborg eller cupfinalen?


- Jeg tenkte mest på cupfinalen, understreker Bjørn Runar Dahl.

Bertelsen selv er ikke like optimistisk i sin tro.

- Jeg har sluttet å håpe og tro. Jeg hadde et mål om å nå kampen mot Lyn og det var utrolig tungt da jeg fikk den nye smellen. Jeg håper jo fortsatt at jeg rekker kampen, men jeg vet ærlig talt ikke, fortalte Bertelsen til ffksupporter.net i ettermiddag.

- Jeg har tatt det med ro siden smellen, men skal kanskje trene med ball i morgen. Jeg har jogget og trent styrke, men nå må jeg jobbe videre med psyken. Det gjorde utrolig vondt da jeg fikk den forrige smellen, men de sier det ikke er noe farlig, fortsatte han.

- Det er klart jeg ble lettet da røntgenbildene viste seg å være positive. Jeg fryktet det verste. Vi har egentlig ikke diskutert operasjon i det hele tatt. De sier det ikke er nødvendig for den type skade som jeg har pådratt meg.

- Jeg tror det har vært ganske rolig interesse rundt meg. Nå har jeg vært skadet i to-tre måneder, så det er ikke noen fare for at jeg forsvinner nå. Jeg har to år igjen av kontrakten og trives veldig godt i Fredrikstad. Det var kanskje et kjedelig svar av meg, men sånn er det bare, ler Bertelsen før ffksupporter.net ønsket ham lykke til på treningen i morgen.

- Nå håper jeg bare vi sikrer plassen i Tippligaen, var de avsluttende ordene til venstrebacken.

En annen lynhurtige spiller som sliter med skade er Brian West. Amerikaneren måtte forlate banen etter å ha scoret mot Viking 23. juli. West gikk i duell for å heade en ball, men landet feil og ødela akillesen. Nå bedriver han tiden med lett jogg og FFKs medisinske apparat holder et øye med ham.

- Brian West sin skade var alvorlig. Det dreier seg om totalruptur (”revet helt av” red. anm.) av akillesen. Rehabiliteringstiden for denne type skader er ganske lang, men Brian har kommet godt i gang etter planen og er nok tilbake i full trening rundt midten/slutten av februar, forteller Bjørn Runar Dahl.

- Dette er en helt ny skade og har ingen sammenheng med de andre skadene som Brian West har slitt med tidligere, understreker Bjørn Runar Dahl.

- Foruten de to har Anders Stadheim hatt litt kneproblemer og trent alternativt i det siste, avslutter Bjørn Runar Dahl.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340