Husk meg
Brukernavn
Passord
temp

Martin Wiig klar for Sparta

Martin Wiig har takket ja til Sparta Sarpsborg og forlater dermed FFK for å spille i Adecco-ligaen. Wiig kan få sin Sparta-debut søndag om en uke når Aalesund gjester Sarpsborg Stadion. Det er snakk om en utlånsavtale ut inneværende sesong.
Tekst av Trond Johansen
Lagt ut: 20. August 2006 - 18:14
Det er Sarpsborg Arbeiderblad som i dag melder at Martin Wiig endelig har takket ja til Sparta Sarpsborg. I første omgang er det snakk om et lån ut sesongen, men siden kontrakten hans med FFK går ut etter inneværende sesong, tyder det meste på at Wiig har spilt sin siste kamp i FFK-drakt.

- Jeg fikk positivt svar fra Martin for kort tid siden, sier en meget fornøyd Sparta-trener Kai Andersen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Martin Wiig har i lengre tid vært ønsket av Sparta, men har isteden ønsket å bli i FFK for å kjempe seg til en plass på laget. Den siste tiden har imidlertid Wiig vært langt unna en plass i Eggen sin startoppstilling. Sparta har tidligere i sommer sikret seg Dylan MacAllister på lån fra Lyn.

Wiig kom til FFK fra Odd Grenland foran forrige sesong. I fjor han han en del spilletid, men oftest som reserve. Kanskje kan et opphold i 1. divisjon sette fart på karrieren igjen?

Vi ønsker lykke til.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340