Husk meg
Brukernavn
Passord

Annonseringer, oppfordringer og beskjeder

Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 des 06, 03:13
Endret: 23 des 06, 04:48

Fra tid til annen kan det være greit for moderatorene å gi litt generelle beskjeder og tilbakemeldinger til alle brukerne her inne, så derfor kan det være lurt å ta en titt innom denne tråden når den er rød. Og for å begynne tråden:

 

Vi som holder oss våkne om nettene har tatt en litt opprydding i forumet her, rensket opp litt i trådene, stengt tråder og opprette nye for å skille diskusjonene litt fra hverandre slik at det ikke foregår parallelle diskusjoner i forskjellige tråder. Bruk disse trådene aktivt fremfor å starte nye med mindre det er nødvendig.

 

De stengte trådene er midlertidig flyttet til kategorien "Papirkurven" for å ikke oversvømme hele forumforsiden med stengte tråder, de vil atter en gang skinne i denne delen når tiden er inne for det.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 06 jan 07, 21:41

Lest igjennom en del av trådene nå, og det er ofte at siteringene blir feil, noe som gjør at innlegget blir veldig uoversiktelig, i hvert fall hvis det er flere siteringer i et og samme innlegg. Så husk å sjekk at det du siterer er satt i riktige klammer [ quote=brukernavnet] Tekst som skal siteres [ /quote], uten mellomrom i koden.

 

En del tråder har også utviklet seg til å bli en debatt om brukerne på forumet, dette kan med hell tas på PM til vedkommende, ikke i tråder som omhandler noe helt annet.


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 07 feb 07, 19:44
Endret: 07 feb 07, 19:44
Flere og flere tråder sklir ut i persondebatter nå, enkelte er flinke til å prøve å dra trådene tilbake på sporet igjen, men det er noen som til stadighet trekkes inn i diskusjoner som ikke har med trådene å gjøre. Er du uenig med en bruker, så diskutér uenighetene med vedkommende i tråden. Er det noe du misliker med brukeren personlig, så send en PM til vedkommende, eller send en PM/mail til en av moderatorene hvis du mener brukeren gjentatte ganger bryter forumreglene.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 09 apr 07, 11:39

Ettersom serien starter i dag, så vil vel også aktiviteten på forumet i tiden fremover øke. Vil i den anledning bare minne om at dere alle bruker litt tid før dere skriver innleggene. Sjekk alltid om du kan bruke eksisterende tråder, hvis du føler at innlegget ditt trenger en ny tråd, bruk litt tid på en beskrivende overskrift. Dessuten er det fortsatt enkelte som siterer noe helt hinsides i enkelte diskusjoner. Det er ikke nødvendig å ta med ti tidligere svar i tråden, det er ikke sikkert du trenger å ha med sitering i det hele tatt. Mange siteringer gjør det ikke bare utrolig slitsomt å lese trådene (folk ender opp med å lese siteringer de har lest flere ganger tidligere), men det gjør også forumet tregere.

Utover det er det vel bare å ønske lykke til i kveld, og at diskusjonene holder seg på et saklig nivå


FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 sep 07, 07:37
Endret: 20 sep 07, 07:39

Bare for å dra opp denne i en kort periode...

Det er fortsatt enkelte som hiver seg på siteringsknappen hver gang de skal svare på noe. Det er ikke nødvendig å sitere hele diskusjoner som inkludere et par, tre av egne svar som prikken over i-en. Dere må da se at det er litt overkill når dere får se forhåndsvisningen og det nærmer seg ti siteringer. Ofte holder det med å sitere én setning fra ett av innleggene. Ikke bare blir diskusjonen utrolig uoversiktelig for de andre brukerne, men det tar ofte lang tid å i det hele tatt laste ned sider i tråder med mange siteringer.

Ta også en titt på "Uferdige innlegg" i menyen til venstre, har nå slettet rundt 40 innlegg som var uferdige, flere av dem et par uker gamle. Hvis hver og en av dere sletter deres egne innlegg, eller poster dem, så slipper vi å slette alle sammen på egenhånd.

Det er også flere tråder som er på grensen til å bli stengt grunnet at de havner i helt feil retninger. Det er som regel tråder hvor Plankehaugen/BRH blir diskutert, og hvor det meste ender i drittslenging frem og tilbake. Hold diskusjonen konstruktiv!



Flat Trådet Nøstet
Side 1 av 1 1

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f